Program

  • 15:30–17:00 New Year's reception ASIS Benelux/VBN, Guest speaker Marnix Eysink Smeets

 

Wakker in een vreemde wereld (Open flyer)

Het veiligheidslandschap is in dit millennium razendsnel veranderd. Een bijzondere opvolging van crises speelt daarin een belangrijke rol. Het publieke veiligheidscomplex lijkt de veranderingen nauwelijks bij te kunnen houden. Kan de private veiligheidssector dat wel? Welke processen spelen zich af in de samenleving waar beide rekening mee moeten houden? Wat komt er de komende tijd nog op ons af? 

Marnix Eysink Smeets is lector Publiek Vertrouwen in Veiligheid, Hoofd van de Onderzoeksgroep Recht & Veiligheid van Hogeschool Inholland in Rotterdam. Hij is tevens directeur van LEV, een onafhankelijk onderzoeksplatform op het gebied van veiligheidsbeleving. Eysink Smeets is gespecialiseerd in de manier waarop mensen veiligheid en veiligheidsbeleid ervaren en hoe dit doorwerkt in de samenleving, gemeenschappen en organisaties. Hij begon zijn carrière als politieofficier en leidde daarna lang een middelgroot advies- en onderzoeksbureau op het gebied van veiligheid. Op dit moment legt hij de laatste hand aan zijn (promotie)onderzoek The fears and anxieties of the 21st century. 

 

We are looking forward to see you online. Please be aware you have to registrate seperated for the General meeting and the New Year reception.

Online code: After registration a link to the meeting will send to you personally 1 day before event

There are 1 downloadable document's for this event.

Download document 1


« back