Informele ASIS-Benelux Zomerborrel – powered by Women in Security

Op woensdag 19 juni ’24 organiseert Woman in Security (WIS), Diversity & Inclusion een vrije inloopborrel waarvoor wij jou van harte uitnodigen. Iedereen is welkom, dus niet alleen Women in Security!

Deze netwerkborrel wordt gehouden van 16:00 – 18:30 uur in de tuin van Charmehotel Klokkenhof in Brasschaat, België. Brasschaat is voor de file makkelijk aan te rijden en na 18:00/18:30 weer goed om huiswaarts te gaan. Voor meer informatie kijk op https://www.klokkenhof.be/nl/

Graag ontvangen we jullie op deze leuke locatie met prachtige tuin. Geen strakke agenda en geen gastsprekers, want dat zijn wij allen zelf tijdens de borrel, maar wel een warm ontvangst en gezelligheid. Wie desondanks op een stoel wil gaan staan en iets wil delen, voel je vrij! 

WIS organiseert deze borrels 4 maal per jaar, verdeeld over Nederland en België. De volgende informele borrel zal in september ’24 in Nederland worden gehouden. Daarna is er in december 2024 een prachtige Kerstborrel, die weer in België zal plaatsvinden. Houd de nieuwsbrieven in de gaten voor precieze data en locaties. 


« back