Op donderdag 14 maart organiseert ASIS Benelux in samenwerking met Fortress Group een round table speciaal voor studenten die in het laatste jaar van hun opleiding zitten of die net afgestudeerd zijn (maximaal 2 jaar werkervaring).

Onder het thema Securing (Y)our Future, worden deelnemers tijdens een interactieve round table meegenomen in het brede veld van security management, de (personele) ontwikkelingen binnen het vakgebied en welke rol de (aankomende) Young Professional gaat vervullen. We nodigen een aantal professionals uit die hun ervaringen delen over welke stappen ze hebben gezet en waar ze terecht zijn gekomen. Om er voor te zorgen dat er veel interactie mogelijk is, is de round table beperkt tot 15 deelnemers.

Er kunnen maximaal 15 personen deelnemen en deelnemers worden geselecteerd op volgorde van inschrijving. Onder de aanwezige deelnemers verloten we 1 kaart voor het Fraude Film Festival 2019 en 1 kaart voor het ASIS International European Conference. Daarnaast ontvangen alle deelnemers een kortingscode om het Fraude Film Festival met korting te bezoeken.

Aanmelden kan per mail via secretariat@asisbenelux.eu. Voeg bij je inschrijving in ieder geval toe welke studie je volgt, in welk jaar je zit en wat je hoopt te halen uit deze round table. 

Praktisch:

Datum  : 14 maart 2019

Locatie : Fortress Group, Adriaan Dortsmanplein 3, 1411 RC Naarden

Tijd       : 15:00 – 17:00 met aansluitend een borrel

It's not possible to sign up for this event


« back